Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Mills vroeg McCartney schuld voor breuk te dragen

Shownieuws

Heather Mills heeft Paul McCartney gevraagd de volledige schuld op zich te nemen voor de scheiding van de twee. Dit moest speculaties van de media voorkomen.

(Novum/AP) - Heather Mills heeft Paul McCartney gevraagd de volledige schuld op zich te nemen voor de scheiding van de twee, om speculaties van de media te voorkomen. Dat heeft ze gezegd in een interview met de NBC-show Today. "Hij stemde daarmee in, maar deed vervolgens niets", zei de 39-jarige blondine.

Het stel trouwde in 2002, maar ligt momenteel in scheiding. Mills zei dat ze McCartney beloofd had 'rustig en zonder geld te vertrekken' als hij de schuld voor de scheiding zou dragen. "Toen we uit elkaar gingen zei ik tegen Paul: Je weet dat ik als zondebok word aangewezen. De details hoeven niet bekend te worden, maar je moet verantwoordelijkheid nemen en vertellen dat jij verantwoordelijk bent voor het uiteenvallen van dit huwelijk."

Dat de publieke schuldbekentenis ondanks de toezegging van McCartney vervolgens uitbleef, deed Mills zich belazerd voelen. Nu ruziën de twee over de voorwaarden van de scheiding. Naar verluidt wees Mills al eens een aanbod van enkele tientallen miljoenen af.

De uitlatingen van Mills komen een dag nadat zij in een interview op de Britse tv-zender ITV vertelde dat de media-aandacht rond de scheiding haar tot het uiterste dreef. "Ik ben met de dood bedreigd en dacht zelfs aan zelfmoord", vertelde zij emotioneel.

Ondertussen heeft de woordvoerder van het voormalige model ontslag genomen omdat hij de publieke uitbarsting een fout vond. "Ik vind het jammer", zei hij. "We hebben veel meegemaakt de laatste jaren."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen