Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Christina Branco zingt werk uit videospel

Shownieuws

Christina Branco geeft volgende week een optreden tijdens Games in Concert. De Portugese fadozangeres zingt 'A Deus' uit het videospelletje Grandia II.

Christina Branco geeft een optreden tijdens de tweede editie van Games in Concert. De Portugese fadozangeres zingt het muziekstuk 'A Deus' uit het videospelletje Grandia II. Tijdens Games in Concert speelt het Metropole Orkest samen met gastmuzikanten werk uit bekende games als The Legend Of Zelda, Super Mario Bros. en Tetris.

De 35-jarige Branco zingt ook een speciale versie van 'Moon over the castle' uit de racegame Gran Turismo 4. Verder zijn er onder meer optredens van de rockband Intwine, rapper Brainpower en saxofonist Benjamin Herman van New Cool Collective.

Brainpower en Intwine spelen het nummer 'The chosen', dat ze speciaal hebben geschreven voor het actie- en avonturenspel Assassins Creed. Herman speelt het hoofdthema uit de avonturengame Leisure Suit Larry.

De eerste editie van Games in Concert werd vorig jaar georganiseerd door NCRV Radio en Gamer.nl. Toen waren er onder meer gastoptredens van The Sheer en After Forever-zangeres Floor Jansen.

Games in Concert 2 is volgende week donderdag Vredenburg Leidsche Rijn in Utrecht.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen