Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Britney Spears heeft gat in de hand

Shownieuws

Van de 511 duizend euro die Britney Spears maandelijks verdient, zet ze geen cent opzij. Dat blijkt uit een financiële verklaring die ze heeft afgelegd.

(Novum/AP) - Van de 511 duizend euro die Britney Spears maandelijks verdient, zet ze geen cent opzij. Dat blijkt uit een financiële verklaring die de zangeres moest afleggen voor de voogdijzaak waarin ze is verwikkeld. In plaats van sparen of investeren, geeft ze meer dan zeventigduizend euro uit aan cadeautjes, vakanties en ontspanning.

Hoewel aan haar kleding meestal niet veel stof te pas komt, geeft de gevallen popprinses maandelijks ruim elfduizend euro uit aan haar garderobe. Aan etentjes buiten de deur spendeert ze 3300 euro, en 350 euro per maand gaat naar goede doelen.

Een groter bedrag, bijna 35 duizend euro, gaat naar de hypotheken voor haar twee huizen. Daarnaast betaalt ze haar ex-man Kevin Federline, die momenteel de voogdij heeft over haar twee zoontjes, bijna 25 duizend euro aan alimentatie, waarvan tienduizend euro bestemd is voor de opvoeding van de kinderen.

De gerechtelijke documenten die donderdag zijn vrijgegeven maken eveneens duidelijk waarom de artieste de voogdij over haar kinderen moest afstaan. Tijdens een zitting op 28 september had de rechter beide ouders opgedragen om niet meer met hun kinderen in de auto te rijden voordat ze afdoende verzekerd waren en de beschikking hadden over een geldig rijbewijs. Enkele dagen later reed de 25-jarige Spears toch rond, met Sean Preston (2) en Jayden James (1) in de auto. Op 2 oktober dwong de rechter haar daarom de peuters af te staan aan Federline.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen