Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Meat Loaf uitgezongen'

Shownieuws

Meat Loaf heeft zijn fans verteld dat hij waarschijnlijk zijn laatste noot heeft gezongen. Hij liep tijdens een concert van het podium af vanwege stemproblemen.

Rocklegende Meat Loaf heeft mogelijk zijn laatste noot gezongen. Dat vertelde hij zijn fans nadat hij halverwege een concert noodgedwongen moest stoppen vanwege stemproblemen. Dat schrijft de Britse krant Times Online vrijdag.

Tijdens het optreden in het Britse Newcastle worstelde de 60-jarige zanger met zijn stem. Na een uur moest hij dan toch echt opgeven. "Ik kan niet langer door", zei hij volgens de krant. Dit kan wel eens een van mijn laatste optredens ooit zijn. Ik bedank jullie voor dertig mooie jaren."

Andrew Miller, de toerpromotor van Meat Loaf, ontkent dat de zanger dit tegen zijn publiek heeft gezegd. Volgens hem stopte Meat Loaf met het optreden vanwege stress en oververmoeidheid.

In juni trad Meat Loaf voor het laatst op Nederland. Op 20 november staat een optreden gepland in Ahoy in Rotterdam. Het is nog niet bekend of dit concert doorgaat.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen