Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Perez Hilton vermomt zich als nichterige Dumbledore

Shownieuws

Perez Hilton ging woensdag niet als vampier of zombie verkleed. Voor het Amerikaanse feest Halloween doste hij zich uit als een nichterige Dumbledore.

Perez Hilton ging woensdag niet als vampier of zombie verkleed. Voor het Amerikaanse feest Halloween doste hij zich uit als een nichterige Dumbledore. "Ik ben de nieuwe, uit de kast gekomen Dumbledore, met roze streepjes in mijn haar", schreeuwt de showbizzblogger in een filmpje op YouTube.

Dumbledore, die in de Nederlandstalige Harry Potter-boeken Perkamentus heet, werd onlangs uit de kast geholpen door J.K. Rowling. De Britse schrijfster deed de onthulling tijdens een lezing in Amerika. "Potter, Potter, ga op mijn gezicht zitten, Harry Potter", grapt de volslanke roddeljournalist.

Gehuld in een wijd, satijnzwart gewaad met gouden revers filmt de beruchte Hilton zichzelf in de spiegel. Hij heeft een lange witte pruik op, met roze plukken erin, en een dikke witte opplakbaard.

Hilton, die eigenlijk Mario Lavandeira heet, heeft een topjaar achter de rug. Miljoenen mensen lezen dagelijks zijn website, waarop hij de spot drijft met voornamelijk Amerikaanse sterren. Onlangs kreeg de 29-jarige schreeuwlelijk een eigen televisieprogramma bij de Amerikaanse zender VH1.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen