Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Tom Cruise heeft slaapgebrek

Shownieuws

Van slapen komt in het leven van Tom Cruise niet veel terecht. Hij is dan ook echtgenoot, vader, filmster én producent. "Maar ik heb weinig slaap nodig."

(Novum/AP) - Van slapen komt in het leven van Tom Cruise niet veel meer terecht, nu hij tegelijkertijd de echtgenoot van Katie Holmes is, de vader van drie kinderen, een gigantische filmster en mede-eigenaar van filmstudio United Artists. "Ons gezin is behoorlijk goed geworden in organiseren. En ik heb sowieso niet veel slaap nodig", zegt de 45-jarige acteur in een interview met het Amerikaanse programma Entertainment Tonight.

Getrouwd zijn met Holmes, met wie hij anderhalf jaar geleden dochtertje Suri kreeg, noemt Cruise 'geweldig en heerlijk'. Hij voegt daar aan toe dat hij 'heel veel geluk' heeft met Holmes als vrouw. "Ik heb zo veel respect voor haar als artiest, en als vrouw. Ze is een sterke en gracieuze persoonlijkheid. Ze is geweldig grappig, een echte comédienne."

In het gesprek onthult Cruise verder zijn plannen om ook films te gaan regisseren. "Dat heb ik altijd al gewild", zegt hij. "Ik krijg ook aanbiedingen, maar moet het juiste script nog vinden."

Momenteel werkt Cruise aan de film 'Valkyrie'. Carice van Houten speelt daarin zijn vrouw.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen