Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ex-manager Ramones Linda Stein doodgeslagen

Shownieuws

Linda Stein, de 62-jarige ex-manager van de Ramones, is in haar appartement in de Upper East Side van Manhattan doodgeslagen. Dit heeft autopsie uitgewezen.

(Novum/AP) - Linda Stein, de 62-jarige ex-manager van de Ramones, is in haar appartement in de Upper East Side van Manhattan doodgeslagen. Dit heeft autopsie uitgewezen. Het levenloze lichaam van Stein werd dinsdagavond door haar dochter gevonden. Uit onderzoek blijkt dat zij is bezweken aan slagen op het hoofd en in de nek.

Stein was de ex-vrouw van Seymour Stein, vroeger het hoofd van Sire Records, het label dat de Ramones, Talking Heads en Madonna heeft gelanceerd. In de hoogtijdagen van de Ramones was Stein samen met Danny Fields de manager van de groep. Zij bracht de Ramones naar Engeland, waar de band op 4 juli 1976 een berucht geworden concert gaf dat de inspiratie vormde voor de Britse punk.

In 1980 besloot Stein een heel andere carrière te gaan volgen. Zij werd makelaar in onroerend goed, met beroemde klanten als Sting en Billy Joel.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen