Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Man snoof cocaïne van borsten Britney Spears'

Shownieuws

Slechts enkele uren nadat Britney Spears de voogdij over haar zoontjes verloor, gaf ze een wild feest in haar villa. Drank en drugs vlogen daarbij in het rond.

Slechts enkele uren nadat Britney Spears de voogdij over haar zoontjes verloor, gaf ze een wild feest in haar villa in Beverly Hills. Drank en drugs zouden daarbij in het rond zijn gevlogen. "Ik zag hoe een man een lijntje coke van haar borsten snoof", vertelt muzikant Scott Kohler in het Amerikaanse tijdschrift In Touch.

Kohler zegt tot in de vroege uurtjes van 19 oktober te hebben gefeest in het huis van Spears. Het zorgenkind van de Amerikaanse showbizz zou ook zelf alcohol en cocaïne hebben gebruikt. Vreemd genoeg doorstond Spears enkele uren later met glans een drugstest. In Touch concludeert dat ze mogelijk heeft gerommeld met de test.

Spears is bijna dagelijks negatief in het nieuws met haar persoonlijke leven. Dinsdag werd bekend dat ze de voogdij over Sean Preston (2) en Jayden James (1) niet terugkrijgt. Een getuigenis van een gezinscoach die Spears bijstond, heeft de reputatie van de artieste geen goed gedaan. Volgens de hulpverlener hield Spears zich amper met de jongetjes bezig. "Het lijkt erop dat ze liever doet wat leuk is voor haar zelf, dan dat ze rekening houdt met wat leuk is voor de kinderen", zei ze.

Op professioneel gebied gaat het de 25-jarige Spears wel voor de wind. Haar single 'Gimme more' bereikte onlangs de derde plaats van de Amerikaanse singlelijst. Haar nieuwe album 'Blackout', dat in Amerika dinsdag verscheen, maakt grote kans om daar op nummer één binnen te komen in de albumlijst. Voorlopige verkoopcijfers laten zien dat de plaat volgende week waarschijnlijk boven aan de Billboard 200 staat.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen