Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kluun gaat nog steeds vreemd

Shownieuws

Raymond van de Klundert is zijn wilde haren nog niet verloren. De schrijver vertelt in de Beau Monde van deze maand dat hij wel eens vreemdgaat.

Raymond van de Klundert, beter bekend als Kluun, is zijn wilde haren nog niet verloren. De schrijver bekent in een gesprek met Estelle Gullit in de Beau Monde van deze maand dat hij wel eens vreemdgaat. "Mijn bekende kop mag me dan kwetsbaarder maken, maar ik zoen nog steeds af en toe met een andere vrouw. Maar ik propageer de vrije liefde niet hoor. Meestal werkt het niet omdat je elkaar te veel pijn doet."

Kluun baarde veel opzien met zijn deels autobiografische boeken 'Er komt een vrouw bij de dokter' en 'De weduwnaar', waarin de hoofdpersoon Stijn als reactie op de ziekte en dood van zijn vrouw vlucht in een wereld vol drank, drugs en vrouwen. Enkele jaren na de dood van zijn vrouw trouwde de auteur met de vrouw met wie hij regelmatig vreemdging tijdens het sterfbed van zijn eerste vrouw.

Dat hij zijn tweede vrouw ook niet trouw is, weet zij volgens de schrijver. "Ik ben de laatste jaren veel rustiger geworden, maar vertel het eerlijk als er iets gebeurt." De 43-jarige schrijver verlangt op zijn beurt niet van zijn vrouw dat zij monogaam is. "Ik verwacht van haar niet dat ze de rest van haar leven alleen met mij naar bed gaat. Liefdestrouw vind ik belangrijker dan seksuele trouw."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen