Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Belinda Meuldijk klaagt Privé aan'

Shownieuws

Belinda Meuldijk klaagt het weekblad Privé aan voor honderdduizend euro. Dat meldt RTL Boulevard woensdag. De aanklacht vloeit voort uit de 'rattengate'-zaak.

Belinda Meuldijk klaagt het weekblad Privé aan voor honderdduizend euro. Dat meldt RTL Boulevard woensdag. De aanklacht vloeit voort uit de 'rattengate'-zaak die onlangs voor veel ophef zorgde. Net nu de storm rondom de affaire leek te gaan liggen, is er dus een nieuw hoofdstuk aan toegevoegd. Het is nog niet duidelijk waarom Meuldijk de aanklacht indient.

'Rattengate' ontstond na een publieke vete tussen Meuldijk en haar ex-man Rob de Nijs. In juni verschenen foto's van Meuldijks vervuilde huis in Privé. Vervolgens spande zij een kort geding aan tegen het blad. Hierop moest Privé een rectificatie plaatsen. Ook moest het weekblad bekendmaken van wie de foto's afkomstig waren.

De foto's bleken te zijn gemaakt door Rob de Nijs. De zanger verklaarde dat hij zich zorgen maakte over de situatie waarin Yoshi, de autistische zoon van het stel, opgroeit.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen