Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jessica Simpson valt voor charmes footballster

Shownieuws

Zangeres Jessica Simpson is gevallen voor de charmes van American football-ster Tony Romo. De twee zouden samen Thanksgiving hebben gevierd.

Jessica Simpson is gevallen voor de charmes van American football-ster Tony Romo. De quarterback deed eerder de harten van Sophia Bush, Britney Spears en Carrie Underwood sneller kloppen. Volgens het Amerikaanse blad Us Weekly hebben de 27-jarige zangeres en de even oude sporter samen Thanksgiving gevierd.

Ook zou Jessica onlangs naar een wedstrijd van Romo, die speelt voor de Dallas Cowboys, zijn komen kijken. Toen zou ze naar hem hebben verwezen als 'mijn man'. Bovendien zou het stel nu al op de goedkeuring kunnen rekenen van de ouders van Jessica. Haar vader Joe is groot fan van de club waar Romo voor speelt en zou het nummer van zijn dochter aan hem hebben doorgespeeld.

Jessica was eerder getrouwd met zanger Nick Lachey. Het stel werd wereldberoemd door de MTV-realitysoap Newly Weds, waarin hun huwelijksperikelen centraal stonden. Daarna had ze een tijdje iets met zanger John Mayer.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen