Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kluun begint datingsite voor lelijke mensen

Shownieuws

Raymond van de Klundert, beter bekend als Kluun, is een datingsite begonnen voor lelijke mensen. Op Lillekemeense.com kom je alleen als je lelijk bent.

Raymond van de Klundert, beter bekend als Kluun, is een datingsite begonnen voor lelijke mensen. De site is bedoeld als tegenhanger op mooiemensen.com, waar mensen alleen worden toegelaten als ze aan criteria voldoen die puur zijn gebaseerd op uiterlijke kenmerken, zoals een slank lijf en een regelmatig gezicht.

Lillekemeense.com is in een Tilburgs dialect geschreven en heeft als ondertitel 'waar lelijk lelijk ontmoet'. Net als op mooiemensen.com moeten liefhebbers een foto opsturen aan de hand waarvan een speciaal team kan bepalen of ze wel lelijk genoeg zijn om op de site te komen.

Kluun meldde zich eerder aan op mooiemensen.com. "Drie dagen lang hadden mijn vrouw en ik tot diep in de nacht zitten sleutelen aan mijn foto's, voor ze geschikt waren om in te sturen. Wie mooi wil zijn, moet fotoshoppen", schreef hij op zijn eigen website.

Tot zijn grote opluchting werd hij door het Team Mooie Mensen goedgekeurd, maar als snel sloeg de twijfel toe. "Hoe moest ik die vrouwen onder ogen komen zonder fotobewerkingsprogramma", vroeg de schrijver zich af.

Bevangen door onzekerheid kreeg hij het idee voor lillekemeense.com. In tegenstelling tot de site voor mooie mensen, waar een flink bedrag moet worden neergeteld om te kunnen daten, wil Kluun 'ginne flikker' hebben van mensen die zich aanmelden. "Als we maar kunnen lachen."

En dat kan. Want Kluun heeft alvast een foto van zichzelf op de site geplaatst, compleet met verkeerd kapsel en afgrijselijk brilmontuur.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen