Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Mel B verliest Dancing with the Stars

Shownieuws

Melanie Brown heeft de finale van de Amerikaanse versie van Dancing with the Stars verloren. Ze noemde haar verlies een 'afschuwelijk gevoel'.

Melanie Brown heeft de finale van de Amerikaanse versie van Dancing with the Stars verloren. De Spice Girl en haar danspartner kregen weliswaar de meeste punten van de jury, ze moesten ook met lede ogen toezien hoe de kijker thuis besliste dat de Braziliaanse coureur Hélio Castroneves de winnaar werd.

De 32-jarige popster wilde niets liever dan winnen. "Omarmd worden door Amerika.....dan zou ik echt sprakeloos zijn." Verliezen noemde ze 'een afschuwelijk gevoel'.

Toch heeft de Britse Mel B niet te klagen over aandacht in de Verenigde Staten. Eerder dit jaar was ze voorpaginanieuws toen ze beviel van de dochter van komiek Eddie Murphy, die hardnekkig bleef volhouden niet de vader van het kind te zijn. Ook keken er per aflevering gemiddeld twintig miljoen mensen naar Dancing with the Stars en loopt het storm voor de shows die de Spice Girls in de VS geven.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen