Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Nicole Richie weet geslacht baby nog niet

Shownieuws

Nicole Richie en haar vriend Joel Madden weten niet of ze een jongetje of een meisje krijgen. De 26-jarige socialite is acht maanden zwanger.

Nicole Richie en haar vriend Joel Madden weten niet of ze een jongetje of een meisje krijgen. Dat vertelde de acht maanden zwangere socialite in het Amerikaanse televisieprogramma Access Hollywood. Daarmee weerlegt ze de geruchten dat ze een zoontje verwacht.

Dat ze het geslacht van haar eerste kind nog niet weet, is meer te danken aan Good Charlotte-zanger Joel dan aan Nicole zelf. "Ik vind het veel moeilijker om te wachten dan Joel, omdat ik heel nieuwsgierig ben. Ik wil graag altijd alles weten", legt ze uit. "Als hij niet met me mee zou gaan naar elke doktersafspraak, zou ik het waarschijnlijk toch hebben laten uitzoeken en het voor hem verzwijgen."

Over een naam voor het omgeboren kind kunnen de twee het nog niet eens worden, vertelt de 26-jarige Nicole. "Maar ik ga er vanuit dat ik minstens een dag in het ziekenhuis ben voor de bevalling dus dan moet de beslissing maar vallen. " Aanstaande opa Lionel Richie weet al wel hoe hij genoemd wil worden. "Hij heeft al allemaal namen klaar die zijn kleinkind voor hem kan gebruiken, want hij vindt opa maar niets."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen