Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Assistente ontkent moord op ex-manager Ramones

Shownieuws

De persoonlijke assistente van Linda Stein, de ex-manager van de Ramones, heeft ontkend haar werkgeefster te hebben vermoord. Eerder bekende ze wel schuld.

(Novum/AP) - De persoonlijke assistente van Linda Stein, de ex-manager van de Ramones, heeft ontkend haar werkgeefster te hebben vermoord. Natavia Lowery verklaarde dinsdag voor een Amerikaanse rechtbank geen schuld te hebben aan de moord. Daarmee spreekt ze haar eerdere verklaring dat ze haar bazin doodsloeg uit frustratie tegen.

Volgens haar advocaat heeft de politie de 26-jarige Lowery aangezet tot een valse verklaring door haar twaalf uur lang onophoudelijk te verhoren. "Ze heeft op een gegeven moment maar iets verzonnen, om uit die verhoorkamer weg te kunnen." In een geschreven bekentenis stelde het meisje Stein te hebben doodgeslagen na continu door haar getreiterd en gediscrimineerd te zijn.

De 62-jarige Stein werd op 31 oktober door haar dochter dood aangetroffen in haar appartement in New York. Autopsie wees uit dat ze was bezweken aan slagen op het hoofd en in de nek.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen