Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Barbra Streisand kiest voor Hillary

Shownieuws

Barbra Streisand schaart zich achter Hillary Clinton. De actrice en zangeres kan niet wachten tot ze de woorden 'mevrouw de president van Amerika' hoort.

(Novum/AP) - Barbra Streisand heeft eindelijk besloten wie wat haar betreft de volgende president van Amerika wordt: Hillary Rodham Clinton. De actrice en zangeres was eerder nogal wispelturig. Zo doneerde ze ook geld aan Barack Obama en John Edwards, de andere grote kanshebbers voor de Democratische nominatie voor het presidentschap.

Streisand verkneukelt zich op voorhand al over het moment dat Hillary straks wordt aangekondigd als 'mevrouw de president van Amerika'. "We leven in een tijd waarin de potentie van vrouwen geen grenzen kent", vindt Barbra. Hillary laat weten in Streisand een waardevolle bondgenote te hebben gevonden en zich zeer vereerd te voelen.

Rest de vraag of de steun van een beroemdheid ook daadwerkelijk invloed heeft op de kiezer. Zo wordt Rodham Clinton ook gesteund door Steven Spielberg, Liz Taylor en Magic Johnson en Obama door talkshowkoningin Oprah Winfrey. De presidentsverkiezingen zijn eind volgend jaar.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen