Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Evel Knievel schikt met Kanye West

Shownieuws

Evel Knievel heeft een schikking getroffen met Kanye West. De stuntman had de rapper aangeklaagd omdat hij hem nadeed in een videoclip.

(Novum/AP) - Evel Knievel heeft een schikking getroffen met Kanye West. De stuntman diende vorig jaar een aanklacht in tegen de rapper en zijn platenlabel omdat West zich in de videoclip van het nummer 'Touch the sky' Evel Kanyevel noemde en met een motor over een ravijn probeerde te springen, de act waar Knievel beroemd om is.

Knievel noemde de clip, waarin Pamela Anderson de vriendin van West speelt, toen 'vulgair en beledigend' en zei dat de beelden zijn reputatie schaadden. Ook beschuldigde hij de 29-jarige zanger ervan zijn afbeelding te misbruiken 'om zijn schunnigheid aan de wereld te promoten'.

Tot hij Kanye in levende lijve ontmoette. "Ik vond hem een fantastische man, echt een heer", zegt Knievel nu. "We zijn op vriendschappelijke wijze tot een oplossing gekomen in deze zaak. Ik ben uitermate tevreden, en hij ook."

Ook sprak zijn Knievel zijn bezorgdheid uit over West, wiens moeder eerder deze maand onverwachts overleed nadat ze plastische chirurgie had ondergaan.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen