Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kim-Lian van der Meij in verwachting

Shownieuws

Kim-Lian van der Meij is zwanger. Dat onthult ze woensdag in De Telegraaf. De musicalster en haar vriend Daniel verwachten over zes maanden hun eerste kind.

Kim-Lian van der Meij is zwanger van haar eerste kind. Dat onthult ze woensdag in De Telegraaf. De 27-jarige musicalster is drie maanden in verwachting. "De zwaarste periode heb ik gehad", zegt ze. "Wat was ik ziek zeg! Gelukkig voel ik me nu een stuk beter. Als het zo blijft gaan, ben ik dik tevreden."

Toen ze er achterkwam dat ze zwanger was stond Kim-Lian echter niet alleen maar te springen van blijdschap. Door de zwangerschap zal ze de tournee van de musical 'Fame', waarin ze vanaf januari te zien zal zijn als Carmen, niet kunnen afmaken. Producent Albert Verlinde heeft haar echter zijn zegen gegeven. "Hij zei afgelopen weekeinde na de laatste voorstelling van 'Doe Maar' nog: "Maak je niet druk. Ga genieten van je zwangerschap, want er zijn nog veel meer producties waarin ik jou zou willen hebben."

Haar vriend Daniel, met wie de spring-in-'t-veld ruim vier jaar een relatie heeft, heeft ook toegezegd zijn vriendin na de bevalling zo veel mogelijk te helpen. "Hij is songwriter en we hebben een studio aan huis. Als ik mijn werk na de zomer weer heb hervat, kan hij daar zijn werk doen. Ideaal", vertelt ze. "Van het begin af aan wist hij me gerust te stellen dat mijn werk echt niet heel erg onder de komst van ons kindje hoeft te lijden."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen