Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Patrick Jumpen dumpt platenmaatschappij

Shownieuws

Patrick Jumpen heeft het contract met zijn platenmaatschappij Start Stop Records beëindigd. Zijn nieuwe album wordt uitgebracht bij Lower East Side Records.

Patrick Jumpen heeft het contract met zijn Belgische platenmaatschappij Start Stop Records beëindigd. Zijn zojuist afgeronde album 'One man army' wordt nu uitgebracht bij het Nederlandse label Lower East Side Records.

Het album moet vrijdag in de winkels liggen, maar het zou kunnen dat een rechter roet in het eten gooit. Dinsdag werd bekend dat Start Stop Records een kort geding heeft aangespannen tegen hun voormalige jump-ster. Het bedrijf wil de release van het album tegenhouden.

De 19-jarige Patrick, die hits scoorde met jumpstylenummers als 'Holiday' en 'The secret', stapt op bij Start Stop na een ruzie over een niet betaald voorschot.

Ook zou de platenmaatschappij de naam van Patrick misbruiken om de verkoop van een jumpdvd te stimuleren. Wanneer de dvd 'Jumpen doe je zo' van Patrick wordt besteld, wordt in plaats daarvan de dvd 'Jumpen doe je zo, vol 2' geleverd. Van de dvd 'Jumpen doe je zo' van Patrick Jumpen werden meer dan 50 duizend exemplaren verkocht.

Op het album 'One Man Army' werkt Patrick Jumpen met diverse producers en artiesten, onder wie Willie Wartaal van De Jeugd Van Tegenwoordig.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen