Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Amy Winehouse cancelt alle concerten

Shownieuws

Amy Winehouse heeft alle shows die voor dit jaar gepland stonden, afgezegd. De spanningen waaronder Amy de laatste weken gebukt gaat zijn haar teveel geworden.

Amy Winehouse heeft alle concerten die nog voor dit jaar gepland stonden afgezegd. "De drukte die een tournee met zich meebrengt en de spanningen waar Amy de laatste weken onder gebukt gaat zijn haar teveel geworden, zo laat concertorganisator Live Nation in een verklaring weten aan de BBC.

In het belang van haar gezondheid en haar welzijn, is Amy complete rust voorgeschreven. De 24-jarige zangeres vindt het vreselijk dat ze haar fans moet teleurstellen. "Ik kan gewoon niet alles geven zonder mijn Blake", vertelt de zangeres, wiens echtgenoot Blake Fielder-Civil in de cel zit wegens belemmering van de rechtsgang. "Het spijt me, maar ik wil mijn shows niet halfslachtig doen. Mijn echtgenoot is alles voor me en zonder hem is het niet hetzelfde."

Volgens een woordvoerder van Live Nation worden de concerten vooralsnog niet op een andere datum gegeven. Fans die een kaartje hebben gekocht voor de show die Winehouse nog zou geven in onder meer Dublin, Belfast, Manchester en Londen, kunnen hun geld terugkrijgen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen