Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kinderen Froger, Hazes en Bauer in schaatsshow

Shownieuws

Na 'Sterren dansen op het ijs' komt SBS met een schaatsprogramma met kinderen van BN'ers. Onder anderen Dré Hazes, Didier Froger en Christian Bauer doen mee.

Didier Froger, de 10-jarige zoon van René en Natasja Froger doet samen met vijf andere kinderen van BN'ers mee aan 'Kinderen dansen op het ijs' van SBS. Met de eenmalige schaatsshow wordt geld opgehaald voor het Nelson Mandela Kinderfonds.

Eerder werd al bekend dat Dré Hazes (13) en Christian Bauer (6) meedoen met de show. Ook Nicky Vergeer, de 14-jarige dochter van oud-winnaar van 'Sterren dansen op het ijs' Hein Vergeer, Ghilaine Starreveld, de 5-jarige dochter van Gaston Starreveld en Sherilyn Lekatompessy, de 12-jarige deelneemster aan 'So you wannabe a popstar', doen mee aan de show. De 'sterrenkinderen' willen met de show geld ophalen voor Zuid-Afrikaanse leeftijdgenootjes.

Een belpanel van oud-deelnemers aan 'Sterren dansen op het ijs' probeert tijdens het spektakel, dat op vrijdag 28 december te zien is, zoveel mogelijk geld binnen te halen voor het goede doel.

'Kinderen dansen op het ijs' wordt gepresenteerd door Nance en Gerard Joling.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen