Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Hulk Hogan vraagt om privacy

Shownieuws

Hulk Hogan heeft de pers om privacy gevraagd. "Respecteer alstublieft de privacy van mijn gezin in deze moeilijke tijd", zegt de worstelaar in een verklaring.

Hulk Hogan heeft de pers om privacy gevraagd. "Respecteer alstublieft de privacy van mijn gezin in deze moeilijke tijd", zegt de worstelaar in een verklaring, die op entertainmentwebsite TMZ staat. "Ik geef om mijn vrouw en mijn kinderen betekenen alles voor mij. Ik hoop het allemaal goedkomt."

Vrijdag moest de 53-jarige Hogan, die eigenlijk Terry Bollea heet, van een verslaggever vernemen dat zijn vrouw Linda in Californië de scheiding heeft aangevraagd. Ze stelt daarin dat het huwelijk, dat 24 jaar heeft geduurd, 'onherstelbaar kapot' is. Ze wil de helft van het gezamenlijke vermogen en alimentatie voor hun 17-jarige zoon Nick.

Volgens een vriend van de Hogans ruziede het stel al lange tijd over het extreme koopgedrag van Linda. "Ze doet alsof Hulk net zoveel geld heeft als Tom Cruise, terwijl dat helemaal niet zo is", vertelt een vriend in de New York Post. "Ze wilde een huis van acht miljoen kopen in LA en toen Hulk dat weigerde, zette ze haar zin door en huurde ze een huis van 23 duizend euro per maand."

Het stel zou vijf woningen bezitten, waarvan twee villa's in Florida en een appartement in aanbouw in Las Vegas. Linda zou nu haar zinnen hebben gezet op een leventje in Los Angeles, terwijl Hulk, Brooke en Nick een toekomst in Californië niet zouden zien zitten. "Ze zijn gelukkig in Florida", zegt de bron.

De familie van de roemruchte worstelaar Hogan werd bekend door de realitysoap 'Hogan knows Best', die in Nederland te zien was op MTV.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen