Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Britney wil de kinderen tijdens kerstdagen

Shownieuws

De advocaten van Britney en Kevin hebben tijdens een hoorzitting geprobeerd te bepalen wie de kinderen heeft met de kerstdagen. Dat meldt People dinsdag.

Brengen de kinderen van Britney Spears en Kevin Federline de kerst door bijk hun vader of hun moeder? Over die vraag probeerden de advocaten van het gescheiden stel het maandag tijdens een hoorzitting eens te worden. De hoorzitting, waarbij Spears en Federline niet aanwezig waren, vond achter gesloten deuren plaats, zo meldt het Amerikaanse tijdschrift People.

De 29-jarige Federline heeft momenteel tijdelijk de voogdij over Sean Preston (2) en Jayden James (1). Spears mag de peuters twee keer in de week zien. De jongetjes mogen ook eenmaal in de week bij hun losgeslagen moeder blijven slapen. Wat precies is afgesproken over de kerstdagen is nog niet bekendgemaakt.

Tijdens Thanksgiving trakteerde de 25-jarige zangeres haar zoons op een brunch in een luxe hotel. De maaltijd bestond uit broodjes met pindakaas en jam. Later die middag bracht de popster haar kinderen weer naar Federline, die op dit moment de voogdij over de peuters heeft.

Op 23 januari is de volgende hoorzitting in de voogdijzaak.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen