Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Vrouw Hulk Hogan wil helft van geld

Shownieuws

De vrouw van worstelaar Hulk Hogan wil de helft van het vermogen en het vastgoed dat de familie heeft. Het is nog steeds onduidelijk waarom ze wil scheiden.

(Novum/AP) - De vrouw van de Amerikaanse worstelaar Hulk Hogan wil de helft van hun gezamenlijke vermogen. Dat staat in de scheidingsaanvraag die Linda Bollea heeft ingediend. Daarin is voorts vermeld dat het huwelijk, dat 24 jaar heeft geduurd, 'onherstelbaar kapot' is.

Het is nog steeds onduidelijk waarom Linda plotseling weg wil bij haar man. Vorige week moest de 53-jarige Hogan, die eigenlijk Terry Bollea heet, het nieuws horen van een verslaggever. De Bollea's bezitten twee huizen in Florida, waarvan de waarde wordt geschat op ruim zes miljoen euro. Ook is er een groot appartement in aanbouw in Las Vegas.

Linda Bollea wil verder een onbekend bedrag aan alimentatie voor hun 17-jarige zoon Nick, die eerder dit jaar werd gearresteerd na een auto-ongeluk waarbij een passagier ernstig gewond raakte. Op geld voor het levensonderhoud van dochter Brooke, die 19 is, kan Linda geen aanspraak maken.

De familie van de roemruchte worstelaar Hogan werd bekend door de realitysoap Hogan knows Best, die in Nederland te zien was op MTV.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen