Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Extra treinen voor concerten Paul de Leeuw

Shownieuws

De NS zet extra treinen en wagons in om bezoekers van Symphonica in Rosso met Paul de Leeuw naar huis te brengen. Die treinen vertrekken vanaf station Arnhem.

De Nederlandse Spoorwegen zetten extra treinen en wagons in om bezoekers van Symphonica in Rosso naar huis te brengen. De extra treinen vertrekken vanaf station Arnhem. Paul de Leeuw geeft van zaterdag tot en met donderdag vijf Symphonica in Rosso-concerten in het Gelredome.

Bezoekers die zaterdag na afloop van het concert met de trein naar huis willen, moeten mogelijk voor vervangend vervoer kiezen. Op die dag wordt in de regio Utrecht aan het spoor gewerkt, waardoor na 21.00 uur geen treinverkeer mogelijk is van, naar of via Utrecht.

Zondag zijn de stations Rotterdam en Den Haag niet bereikbaar met de trein. Bezoekers kunnen met de auto naar Veenendaal de Klomp of Ede-Wageningen reizen. Vanaf daar is Arnhem met de trein bereikbaar.

Bij zijn concerten wordt De Leeuw bijgestaan door verschillende artiesten, zoals Edsilia Rombley, Marco Borsato en Cor Bakker, de vaste pianist van de 45-jarige zanger en presentator. Borsato was vorig jaar de hoofdartiest bij de eerste editie van Symphonica in Rosso.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen