Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Weduwe Pavarotti vecht tegen roddels

Shownieuws

De weduwe van Pavarotti neemt juridische stappen tegen twee vrouwen die haar in de media door het slijk haalden. Nicolette Mantovani eist 30 miljoen euro.

(Novum/AP) - De weduwe van Luciano Pavarotti neemt juridische stappen tegen twee vrouwen die haar in de Italiaanse media door het slijk hebben gehaald. Nicolette Mantovani eist dertig miljoen euro van de twee vriendinnen van haar overleden echtgenoot. Dat heeft haar advocate maandag bekendgemaakt.

Al snel na de dood van de wereldberoemde tenor, die in september overleed aan de gevolgen van kanker, verschenen in Italiaanse kranten berichten over Pavarotti en Mantovani. De zanger zou ongelukkig zijn geweest in het huwelijk en zich onderdrukt hebben gevoeld door zijn vrouw, zo werd uit de mond van de twee vrouwen opgetekend. Ook zou Mantovani met de vier dochters die Pavarotti had uit een eerder huwelijk hebben gevochten om de erfenis.

Met de rechtszaak wil de 39-jarige Mantovani de roddels de kop indrukken. "Aangezien de uitspraken niet ophielden, en zelfs in alle hevigheid doorgingen, had Mantovani geen andere keuze dan een strafzaak te beginnen", stelde de advocate.

Mantovani heeft met Pavarotti een 4-jarige dochter, Alice.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen