Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Nederlandse komedie Samen ook in Duitsland

Shownieuws

Een remake van de Nederlandse komedieserie Samen wordt binnenkort ook in Duitsland uitgezonden. Onder de titel Volles Haus is de show vanaf 13 januari te zien.

Een remake van de Nederlandse komedieserie 'Samen' wordt binnenkort ook in Duitsland uitgezonden. Onder de titel 'Volles Haus' is de show vanaf 13 januari te zien op de zender ProSieben. Er wordt gestart met een serie van dertig afleveringen. Dat heeft producent NL Film & TV bekendgemaakt. Pro Sieben zendt de serie wekelijks uit.

Van 'Samen' werden door het voormalige Tien honderd afleveringen gemaakt. Vorig jaar werd de serie al verkocht aan Oostenrijk voor een remake.

Producent Johan Nijenhuis ziet de Duitse remake als een compliment voor de 'durf en originaliteit' van iedereen die aan de serie heeft meegewerkt.

'Samen' is geschreven door Ger Apeldoorn en Harm Edens en gaat over relaties in verschillende fasen van het leven. De Nederlandse hoofdrollen werden vertolkt door onder anderen Cees Geel, Jennifer Hoffman en Johnny Kraaykamp jr.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen