Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Natasia slaat er op los in Gouden Kooi

Shownieuws

De terugkeer van oud-deelneemster Natasia Blank in de Gouden Kooi is volledig uit de hand gelopen. Natasia sloeg bewoonster Lieke in het gezicht.

De terugkeer van oud-deelneemster Natasia Blank in de Gouden Kooi is volledig uit de hand gelopen. De gemoederen liepen al snel hoog op en uiteindelijk verkocht de zelfbenoemde diva bewoonster Lieke een klap. "Als het goed is heeft Lieke nu een blauw oog", zegt de 33-jarige Almeerse. "Nou, het is haar verdiende loon."

Donderdagavond maakte Natasia, in gezelschap van haar zus, haar rentree in de villa in Eemnes die ze twee maanden geleden moest verlaten. Het was de bedoeling dat ze haar voormalige medebewoners zou laten genieten van haar kookkunsten. Zover kwam het niet. Het keukengerei werd wel gebruikt, maar dan om mee te gooien.

Volgens Natasia begonnen Huub en Lieke, het koppel met wie ze het tijdens haar verblijf in de villa al regelmatig aan de stok had, haar direct te provoceren. "Mijn zus en ik hadden zoiets van: lekker belangrijk, laat maar gaan." Maar anderhalf uur later barstte dan toch de bom. "Lieke begon weer over mijn kinderen. Dat heb ik tien maanden lang aan moeten horen, en genoeg is genoeg. Ik heb haar een mep verkocht." Of Lieke nog wat terug heeft kunnen doen, zegt Natasia niet te weten. "Ik heb eigenlijk niet doorgehad wat zij terug heeft gedaan."

Na het incident werden Natasia en haar zus door de beveiliging het huis uitgezet. "Ons is vriendelijk verzocht of we wilden gaan." Ondanks de vechtpartij heeft ze geen spijt van haar bliksembezoek aan de villa. "Dat is de Gouden Kooi", vindt ze. "Ik vind het alleen jammer dat ik Huub niet in elkaar heb kunnen stompen."

In de Gouden Kooi, een geesteskindje van John de Mol, is al regelmatig geweld voorgekomen. Na kritiek daarop werden de regels aangescherpt, en bewoners die zich hadden misdragen werden uit het programma verwijderd. Nadat het omstreden programma met het nieuwe televisieseizoen van de opgedoekte zender Tien naar RTL verhuisde, zou de inhoud gekuist worden. Eind dit jaar verdwijnt het van de buis.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen