Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Victoria voegt zich bij David aan ziekbed vader

Shownieuws

Victoria Beckham heeft zich bij David gevoegd in het Londense ziekenhuis waar de vader van de stervoetballer herstelt van een hartaanval. Ze was in Japan.

(Novum/AP) - Victoria Beckham heeft zich bij haar echtgenoot David gevoegd in het Londense ziekenhuis waar de vader van de stervoetballer herstelt van een hartaanval. Toen het nieuws over haar schoonvader de zangeres bereikte, nam ze meteen het vliegtuig uit Japan, waar ze was voor een promotiebezoek.

David was een dag eerder in Londen gearriveerd. Hij vetrok met het eerste vliegtuig uit Los Angeles om bij zijn zieke vader te zijn.

De Beckhams brachten ruim drie uur in het ziekenhuis in Londen door, waar de 59-jarige Ted Beckham woensdag een hartaanval kreeg. Zijn toestand is momenteel stabiel, laat het ziekenhuis weten. "Hij is bij bewustzijn en kan praten. Dat is een stap vooruit", zegt de woordvoerder van David.

David Beckham speelt sinds juli voor de Amerikaanse club L.A Galaxy. Maar sinds eind augustus heeft de stervoetballer geen bal meer aangeraakt vanwege een blessure aan zijn rechterknie.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen