Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Nick & Simon binnen op één in albumlijst

Shownieuws

Nick & Simon komen maandag met hun tweede album 'Vandaag' binnen op de eerste plaats van de Mega Album Top 100. Het album is al platina.

Nick & Simon komen maandag met hun tweede album 'Vandaag' binnen op de eerste plaats van de Mega Album Top 100. De eerste single van het nieuwe album doet het ook niet slecht. 'Kijk omhoog' staat in de Single Top 100 op nummer zes.

Van het titelloze debuutalbum van het duo zijn tot dusver meer dan zeventigduizend exemplaren verkocht. Hiervoor ontvingen Nick & Simon donderdagavond een platina album. Deze cd, die vorig jaar verscheen, staat na 73 weken nog op nummer 21 in de Mega Album Top 100.

Guus Meeuwis en zijn album 'Hemel nr. 7', dat vorige week binnenkwam op één, worden door het Volendamse duo naar de tweede plaats van de albumlijst verdreven. Een andere hoge binnenkomer in de lijst is de Nederlandse hiphopformatie Sticks & Delic. Het album 'Fakkelteit' verschijnt maandag vanuit het niets op nummer zeven. Dit is één plaatsje onder 'Echoes, silence, patience & grace', het nieuwe album van de Foo Fighters.

In de Single Top 100 is het Jeroen van de Boom met zijn nummer 'Jij bent zo' opnieuw gelukt om de eerste plaats te bereiken. Hij verwees de Britse Mika met het nummer 'Relax, take it easy' naar de tweede plaats.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen