Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Nicole Richie begint aan anti-alcoholcurcus

Shownieuws

Nicole Richie is begonnen aan de anti-alcoholcursus die zij van de rechter moet volgen. Ze moet lessen volgen over de gevolgen van alcohol in het verkeer.

Nicole Richie is begonnen aan de anti-alcoholcursus die zij op last van de rechter moet volgen. De socialite, die zes maanden zwanger is van haar vriend Joel Madden, moet achttien maanden lang lessen bijwonen over de gevolgen van rijden onder invloed, zo meldt het Amerikaanse tijdschrift People.

Het programma dat de adoptiedochter van Lionel Richie moet volgen, bestaat uit het bijwonen van in totaal 52 uur aan groepsgesprekken met anderen die veroordeeld zijn wegens het rijden onder invloed. Twee keer in de week krijgt de Simple Life-ster een een-op-eengesprek met een begeleider. Daarnaast krijgt ze in totaal twaalf uur les over de gevolgen van alcoholmisbruik.

De 26-jarige Richie werd eind vorig jaar gearresteerd toen ze tegen het verkeer inreed op een snelweg in Californië. Ze gaf later toe onder invloed te zijn geweest van marihuana en pijnstillers. De blondine kreeg, naast de verplichte anti-alcoholcursus, een celstraf van vier dagen opgelegd. Hiervan heeft ze vanwege een cellentekort in totaal slechts anderhalf uur uitgezeten.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen