Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Vriend Bridget Maasland doet nep-aanzoek

Shownieuws

De vriend van Bridget Maasland is voor de grap voor haar door zijn knieën gegaan. Dat deed hij toen ze voor de derde keer op een bruiloft het bruidsboeket ving.

De vriend van Bridget Maasland is voor de grap voor haar door zijn knieën gegaan. De RTL-presentatrice ving onlangs op de bruiloft van een bevriend stel voor de derde keer in haar leven het bruidsboeket. "Ze riep: 'drie keer is scheepsrecht', waarop ik de grap afmaakte en haar een aanzoek deed", vertelt Pepijn.

De vriend van de 32-jarige blondine benadrukt dat er geen concrete plannen zijn voor een huwelijk. Hij ontkent daarmee de berichten over een aanstaand huwelijk die de afgelopen dagen opdoken in verschillende media. "Daar is absoluut geen sprake van", verzekert hij. "Het was gewoon een grap."

Bridget, die al zeven jaar samen is met Pepijn, zei eerder in een interview dat ze niet met smart op een huwelijksaanzoek van haar geliefde wacht. "Ik zou het niet erg vinden als hij het niet doet, maar ik zou het wel heel leuk vinden als hij me vraagt", vertelde ze. "Het is toch geweldig als iemand van de daken schreeuwt: 'Ik kies volledig voor jou!', want dat is eigenlijk wat je dan doet."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen