Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Farrah Fawcett ondergaat Duitse kankertherapie

Shownieuws

Farrah Fawcett heeft in Duitsland een alternatieve kankertherapie ondergaan. De ervaringen van de actrice zijn opgenomen voor een realityshow of documentaire.

Farrah Fawcett heeft in Duitsland een alternatieve kankertherapie ondergaan. De ervaringen van de Amerikaanse actrice zijn opgenomen voor een eventuele realityshow of documentaire.

De producent van een eerdere realitysoap rond de voormalige Charlie's Angel heeft haar uitstapje bevestigd. "Ze is in Duitsland geweest, dat is waar", zei Craig Nevius tegen het Amerikaanse tijdschrift People. "Ze kreeg een alternatieve behandeling die in de Verenigde Staten niet is toegestaan."

Bij de 60-jarige Fawcett werd vorig jaar anale kanker geconstateerd. Na bestraling en chemotherapie werd ze begin dit jaar kankervrij verklaard. Een routineonderzoek wees in mei echter uit dat de ziekte was teruggekeerd. Volgens Nevius was de diagnose een zware klap voor de actrice. "Ze was voor honderd procent kankervrij verklaard en toen kwam het terug. Ze was ontgoocheld door de behandelingen die ze hier kreeg."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen