Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Beckham wijkt niet van zijde zieke vader

Shownieuws

David Beckham is gearriveerd in het ziekenhuis waar zijn vader herstelt na een hartaanval. Hij zou van plan zijn daar te blijven tot hij weer beter is.

David Beckham is donderdag aangekomen in het Londense ziekenhuis waar zijn vader herstelt na een hartaanval. "David is niet van plan om van de zijde van zijn vader te wijken voordat hij weer beter is", vertelt een bron aan de Britse krant The Sun.

De stervoetballer van LA Galaxy vertrok met het eerste vliegtuig uit Los Angeles, nadat hem het nieuws bereikte dat zijn 59-jarige vader Ted een hartaanval had gekregen. Na de landing werd hij als eerste uit het vliegtuig begeleid naar een klaarstaande auto.

David werd afgezet bij een zijingang van het ziekenhuis en liep meteen door naar de kamer van zijn vader. "Het leek erop of hij ieder moment in huilen kon uitbarsten", vertelt een getuige.

Volgens een woordvoerder van het ziekenhuis is de toestand van Ted stabiel. Hij onderging bij aankomst in het ziekenhuis een drie uur durende operatie. "Na een hartaanval kost het wat tijd om weer op krachten te komen. Ted is erg geschrokken, maar er is geen enkele reden om te denken dat hij er niet bovenop komt", vertelt een bron.

Victoria Beckham was de grote afwezige in het Londense ziekenhuis. De 33-jarige Posh Spice komt vrijdag aan in Groot-Brittannië na een promotiebezoek aan Japan. De moeder van David, die sinds vijf jaar gescheiden is van Ted, is bij de drie zoons van David en Victoria in Los Angeles gebleven.

De relatie tussen David en Ted Beckham is lange tijd gespannen geweest. Twee jaar geleden bracht Ted een boek uit over zijn voetballende zoon, wat David niet kon waarderen.

Eerder dit jaar kwamen vader en zoon nader tot elkaar. David zou zijn vader hebben bezocht om de zaken uit te praten. De 32-jarige voetballer betaalde naar verluidt de hypotheek van zijn vader af. Bovendien deed hij hem een Jaguar cadeau.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen