Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kid Rock legt knokpartij met Tommy Lee uit

Shownieuws

Kid Rock heeft uit de doeken gedaan waarom hij op de vuist ging met Tommy Lee tijdens de Video Music Awards. "Hij heeft jarenlang geen respect voor me getoond."

Kid Rock heeft uit de doeken gedaan waarom hij eerder deze maand op de vuist ging met collega-rocker Tommy Lee tijdens de MTV Video Music Awards. "Tommy is altijd een eikel geweest", vertelt hij vrijdag in de Britse krant The Sun. "Hij heeft jarenlang geen respect voor me gehad. Ik heb gedaan wat iedere man zou doen."

Beide artiesten hebben een huwelijk achter de rug met Pamela Anderson. De blondine kreeg met Mötley Crüe-drummer Lee twee zoons, van wie Kid Rock stiefvader werd toen hij trouwde met Anderson. "Ik maakte deel uit van het leven van de kinderen en ik wilde Tommy niet afkraken waar zij bij waren", legt de 36-jarige Kid uit. Maar Tommy zou zich daar niet veel van hebben aangetrokken en zijn rivaal constant hebben getergd.

De druppel die de emmer deed overlopen kwam vorig jaar tijdens een verjaardagfeestje van een van de jongetjes. Kid Rock was aanwezig, maar had vlak daarvoor zijn huwelijk met de Baywatch-ster op de klippen zien lopen. Tommy zou Kid op het feestje beledigende e-mails hebben gestuurd via de Blackberry van Pamela. "Ik heb hem een mailtje teruggestuurd waarin ik schreef dat ik hem ooit nog wel eens tegen het lijf zou lopen", vertelt Kid, die eigenlijk Robert James Ritchie heet.

De langharige rocker moest een jaar wachten om Tommy 'zijn verdiende loon' te geven. Hij zag kans zijn rivaal twee stompen te geven tijdens de MTV-show, die plaatsvond in Las Vegas. "MTV had mij met Tommy en Pamela in een ruimte gezet, waarschijnlijk met de hoop dat er iets zou gebeuren", denkt Kid. "Ze hebben dus gekregen wat ze wilden."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen