Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Overvallers stelen script Francis Ford Coppola

Shownieuws

Gewapende mannen hebben bij een overval op het Argentijnse kantoor van Francis Ford Coppola een nieuw filmscript buitgemaakt. Dat melden Argentijnse media.

(Novum/AP) - Gewapende mannen hebben bij een overval op het Argentijnse kantoor van Francis Ford Coppola in Buenos Aires een nieuw filmscript buitgemaakt. De regisseur was niet aanwezig in het pand toen de beroving plaatsvond, zo melden lokale Argentijnse media.

Werknemers van Coppola, die woensdagavond aanwezig waren in het pand, zouden door vijf gewapende mannen zijn vastgebonden. Daarna namen de dieven computers, camera's en andere waardevolle spullen weg.

Het lijkt erop dat de gewapende mannen niet uit waren op het script van 'Tetro', een speelfilm over het wel en wee van een artistieke Italiaanse immigrantenfamilie in Amerika. Matt Dillon speelt een hoofdrol in de film die losjes is gebaseerd op de eigen familie van Coppola. De opnamen moeten eind dit jaar van start gaan in Buenos Aires.

Een woordvoerder van de 68-jarige Coppola, die faam verwierf met de 'The Godfather'-trilogie en 'Apocalypse now', zegt dat de film niet in gevaar is. Het script zou ook op andere kantoren van de regisseur bewaard worden. De regisseur wil zelf niets zeggen over het voorval.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen