Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Nick & Simon in menselijke piramide

Shownieuws

Nick & Simon trainen om mee te doen aan een circusact. Het duo maakt tijdens het Tros-programma KerstSterrenCircus deel uit van een menselijke piramide.

Nick & Simon trainen om mee te doen aan een circusact. Het Volendamse duo werkt zich in het zweet om tijdens het Tros-programma KerstSterrenCircus deel uit te maken van een menselijke piramide.

Ook Daniël Boissevain, Ruben Houkes en Tygo Gernandt worden voor de gelegenheid circusartiest. Zij bereiden zich voor op een tweede act, die zich in de masten van de circustent afspeelt.

Het KerstSterrenCircus is de feestelijke viering van de uitreiking van de Kindervredesprijs op 16 december, een initiatief van kinderrechtenorganisatie KidsRights. Andere BN'ers die meedoen aan het spektakel zijn KidsRights-ambassadeurs Caroline de Bruijn en Erik de Vogel. En ook Angela Schijf, Ramses Shaffy, Najib Amhali en Fiona Hering hebben hun medewerking toegezegd. Welke acts zij precies gaan doen, is nog niet bekend, maar onder meer jongleren, messenwerpen en luchtacrobatiek komen aan bod.

Op eerste kerstdag wordt de show, gepresenteerd door Lucille Werner, uitgezonden door de Tros.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen