Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Vader Jessica Simpson wil op eigen benen staan

Shownieuws

Joe Simpson wil zijn eigen boontjes doppen. "Ik heb nu een eigen carrière, zodat Jessica en Ashlee altijd kunnen stoppen", vertelt hij in New York Daily News.

Joe Simpson wil voor zijn inkomsten niet langer volledig afhankelijk zijn van het succes van zijn zingende dochters Jessica en Ashlee. "Ik heb keihard gewerkt voor een eigen carrière, zodat Jessica en Ashlee altijd kunnen stoppen om te trouwen en kinderen te krijgen", vertelt hij in de New York Daily News.

Zes jaar geleden kreeg Joe een tegenslag te verwerken toen de carrière van Jessica in het slop raakte. "Op dat moment was Jessica onze enige kostwinnaar en ik zag wat een druk dat op haar schouders legde", vertelt Joe, die ook manager is van zijn twee dochters. "Ik beloofde haar dat ze nooit meer het gevoel zou hebben dat zij moet werken zodat ik kan eten."

De voormalige predikant geeft toe dat hij niet voorbereid was op tegenvallende verkoopcijfers van Jessica. Hij sloeg een andere weg in en waagde zich aan de productie van films en televisieseries.

De zingende zusjes hoeven zich volgens hun vader niet druk te maken om hun toekomst. "Ze kunnen morgen stoppen met werken en dan redden we het gemakkelijk", zegt Joe, die eraan toevoegt dat het beter zou zijn als ze wel blijft werken. "Gelukkig zijn we gezegend met hardwerkende dochters."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen