Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Bridget werkt samen met dierenwinkel

Shownieuws

Dutchypuppy-ambassadeurs Bridget Maasland en Jim Bakkum hebben donderdag een samenwerking tussen Dutchypuppy en winkelketen Pet's Place bekendgemaakt.

De stichting Dutchypuppy Foundation en winkelketen Pet's Place gaan samenwerken. Dat hebben Dutchypuppy-ambassadeurs Bridget Maasland en Jim Bakkum donderdagmiddag in Amsterdam bekendgemaakt. Pet's Place neemt de gloednieuwe Dutchypuppy-collectie op in het assortiment.

Bridget is dolblij met de samenwerking. "Ik vind het geweldig", zegt ze. "Deze samenwerking biedt ons de mogelijkheid in tweehonderd winkels door heel Nederland te liggen. Dutchypuppy zal nu snel veel bekender worden onder een groot publiek."

De 32-jarige presentatrice, die baasje is van hond Tibbs, heeft al een favoriet artikel. "Ik ben een grote fan van de Woef-hondenkussens. Goede kleur en helemaal de juiste uitstraling!"

De Dutchypuppy Foundation, die werd opgezet door Maasland, steunt stichtingen in binnen- en buitenland die zich inzetten tegen mishandeling van en wreedheden tegen honden. Bridget poseerde eerder in Playboy om geld te verdienen voor de stichting.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen