Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Hartaanval voor vader David Beckham

Shownieuws

David Beckham is in Engeland om bij zijn zieke vader te zijn. De vader van de stervoetballer kreeg woensdag een hartaanval.

David Beckham is halsoverkop naar Engeland vertrokken om bij zijn zieke vader te zijn. De vader van de stervoetballer van LA Galaxy kreeg woensdagavond een hartaanval, zo bevestigt de woordvoerder van Beckham.

Volgens de Britse krant Daily Mail kreeg de 59-jarige Ted Beckham de aanval bij binnenkomst in een Londens ziekenhuis. "Artsen zijn uren bezig geweest met de vader van David", zegt de bron, die in het ziekenhuis werkzaam is. "Toen hij uit de operatiekamer werd gereden zag hij er bleek uit en leek hij niet bij bewustzijn."

De relatie tussen David en Ted Beckham is lange tijd gespannen geweest. Ted scheidde vijf jaar geleden van de moeder van David, Sandra. Twee jaar geleden bracht Ted zonder toestemming van David een boek uit over zijn voetballende zoon, wat de voetballer niet kon waarderen.

Eerder dit jaar kwamen vader en zoon nader tot elkaar. Zoonlief zou zijn vader hebben bezocht om de zaken uit te praten. De 32-jarige stervoetballer betaalde naar verluidt de hypotheek van zijn vader af. Bovendien deed hij pa een Jaguar cadeau.

De vrouw van Beckham, Spice Girls-zangeres Victoria Beckham, vliegt vanuit Japan naar Groot-Brittannië om haar echtgenoot bij te staan.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen