Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Johan Vlemmix en Natasia nemen duet op

Shownieuws

Johan Vlemmix en Natasia gaan een duet opnemen. Het gaat, heel toepasselijk, om een nieuwe versie van het liedje 'Niemand laat zijn eigen kind alleen'.

Johan Vlemmix en Natasia gaan een duet opnemen. Het gaat om een nieuwe versie van het liedje 'Niemand laat zijn eigen kind alleen', van Willy en Willeke Alberti. Een toepasselijke keuze, want Natasia verwierf landelijke bekendheid toen ze deelnam aan het programma de Gouden Kooi en haar twee kleine kinderen maanden niet kon zien. Haar dochtertje liet ze in tranen achter toen ze naar de villa vertrok.

Natasia kan er de humor wel van inzien. "Ze was er gelijk voor in", zegt Vlemmix tegen de website Sterrenstek. "Wel heeft ze de voorwaarde gesteld dat de plaat zowel in het Nederlands als in het Surinaams op de markt komt." Daar had de oranjefanaat geen enkel bezwaar tegen.

De 33-jarige Natasia is inmiddels weer gewoon thuis bij haar kinderen. Wel keert ze donderdagmiddag terug in de Gouden Kooi, in eerste instantie om haar voormalige medebewoners van haar kookkunsten te laten genieten. Misschien blijft ze langer hangen.

Vlemmix onthult verder dat hij binnenkort een liedje uitbrengt over gewichtsconsulente Sonja Bakker. "Die zal inslaan als een bom en ik weet zeker dat ik er gelazer mee ga krijgen. Het zij zo."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen