Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Prinses Beatrice maakt filmdebuut

Shownieuws

De Britse prinses Beatrice maakt binnenkort haar filmdebuut. De 19-jarige dochter van Sarah Ferguson en prins Andrew heeft een rolletje in 'The Young Victoria'.

De Britse prinses Beatrice maakt binnenkort haar filmdebuut. De 19-jarige dochter van Sarah Ferguson en prins Andrew heeft een rolletje bemachtigd in 'The Young Victoria', een speelfilm over haar voorouders. Dat meldt de Britse krant The Sun.

De 19-jarige royal heeft de figurantenrol waarschijnlijk te danken aan haar moeder, die co-producent is. De film, waarin Emily Blunt en Jim Broadbent een hoofdrol hebben, moet volgend jaar uitkomen.

Beatrice, die vijfde is in de lijn van troonopvolging in Groot-Brittannië, heeft het niet alleen druk met acteren. Binnenkort verschijnt haar eigen kledinglijn, die de naam 'Bobcat' draagt. Ze zou al zijn begonnen met schetsen voor haar eerste collectie, zo meldt de Daily Telegraph.

Ook zou ze het eerste lid van het Britse koningshuis zijn dat de ruimte wordt ingeschoten. De Britse zakenman Richard Branson is begonnen met Virgin Galactic, een bedrijf dat ruimtereizen voor 'gewone mensen' organiseert. Het bedrijf kreeg een hoop extra publiciteit dankzij de betrokkenheid van de jonge prinses.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen