Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Marilyn Manson en vriendin hebben dezelfde tattoo

Shownieuws

Marilyn Manson en zijn 20-jarige vriendin Evan Rachel Wood hebben dezelfde tatoeage: een zwart hart. "Dat staat voor waanzinnige liefde", zegt Wood.

Marilyn Manson en vriendin hebben dezelfde tattoo

(Novum/AP) - Marilyn Manson en zijn 20-jarige vriendin Evan Rachel Wood hebben dezelfde tatoeage: een zwart hart. "Dat staat voor waanzinnige liefde", zegt Wood, die de tatoeage op Valentijnsdag van de 38-jarige rocker cadeau kreeg. Van de drie lichaamsversieringen die ze heeft, noemt ze het zwarte hart als favoriet.

Een van de andere tatoeages laat de jonge actrice, bekend van de hoofdrol in het tienerdrama 'Thirteen', binnenkort overdoen. Het gaat om een tatoeage die bedoeld is als eerbetoon aan een musical over de Beatles waar ze in meespeelde. "Het zou een aardbei moeten zijn met blaadjes in de vorm van een vogel, maar iedereen denkt dat het een fret is die uit een appel komt."

Wood vertelt verder dat haar ouders het maar niks vinden dat ze tatoeages heeft. "Het duurde een hele tijd voor ik mijn moeder over de nieuwste durfde te vertellen. Maar nu vindt ze het wel prima." Wat haar ouders ervan vinden dat ze mogelijk de oorzaak is van het stuklopen van het huwelijk van Manson en Dita van Teese en de clip waarin het stel al vrijend door een plas bloed rolt, is niet bekend.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen