Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Paris Hilton plant bezoek aan Rwanda

Shownieuws

Paris Hilton is van plan om Rwanda te verblijden met een bezoekje. "Ik ga in november, als ik klaar ben met filmopnamen", vertelt de blondine tegen E! Online.

(Novum/AP) - Paris Hilton is van plan om Rwanda te verblijden met een bezoekje. "Ik ga in november, als ik klaar ben met filmopnamen", vertelt de hotelerfgename in een interview met de Amerikaanse website E! Online. "Ik denk dat het land meer aandacht krijgt als ik erheen ga."

Waarschijnlijk laat Hilton het niet bij een eenmalig bezoek. "Ik wil meer landen bezoeken waar armoede een grote zorg is", zegt de blondine. "Ik weet dat ik al veel goeds kan doen door alleen maar betrokken te zijn."

De 26-jarige Hilton, die momenteel druk is met de opnamen van de horrorfilm 'Repo! The genetic opera', bracht eerder dit jaar 23 dagen in de cel door omdat ze had autogereden terwijl haar rijbewijs was ingetrokken. Ze zei tijdens en na haar verblijf in de gevangenis herhaaldelijk haar bekendheid te willen inzetten voor goede doelen.

Met het milieu zegt Hilton ook het beste voor te hebben. Zo zou ze haar onlangs gekochte miljoenenvilla in Beverly Hills duurzaam willen maken. Hoe ze dat wil doen, is nog onbekend. "Ik heb er nog geen tijd voor gehad, maar ik ben het zeker van plan."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen