Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Rolletje in nieuwe Ferrell-film geveild

Shownieuws

Een 10-jarig jongetje krijgt een rolletje in de nieuwe film van Will Ferrell. Zijn vader bood op een veiling 33 duizend euro op de rol in de komedie.

(Novum/AP) - Een 10-jarige jongen krijgt een rolletje in de nieuwe film van Will Ferrell. Zijn vader, die anoniem wil blijven, bood op een veiling 33 duizend euro voor de kans op eeuwige roem voor zijn zoon.

De Amerikaanse acteur haalde met de veiling geld op voor de stichting Cancer for College van een oud-studiegenootje. De stichting Cancer for College kent studiebeurzen toe aan jonge kankerpatiënten. "We zijn overdonderd door de respons en de gulheid van de bieders", zegt de 40-jarige Ferrell in een reactie. "Dit geld gaat zo veel jonge mensen helpen."

De gelukkige bieder is dolblij met de figurantenrol voor zijn zoon. "Het betekent heel veel voor me dat ik deze veiling heb gewonnen", vertelt de man, die uit Dallas komt. "Ik heb mijn moeder enkele jaren geleden verloren aan eierstokkanker."

De 10-jarige jongen heeft vrijdag een etentje met Ferrell, zodat hij kan kennismaken met de komiek. Volgende maand wordt hij op de set verwacht van 'Step brothers', de nieuwe film van de komiek.

In 'Step brothers' worden twee verwende jongens, gespeeld door Ferrell en John C. Reilly, concurrerende stiefbroers nadat hun alleenstaande ouders een relatie met elkaar beginnen. Will Ferrell is bekend van rollen in films als 'Old school', 'Stranger than fiction' en 'Blades of glory'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen