Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Dik Voormekaar Show krijgt vervolg in theater

Shownieuws

Het radioprogramma de 'Dik Voormekaar Show' uit de jaren 70 en 80 van André van Duin en Ferry de Groot wordt een onderdeel van de nieuwe theatershow van André.

De Dik Voormekaar Show van André van Duin en radiomaker Ferry de Groot krijgt een vervolg in het theater. Van Duin maakte woensdag bekend dat de populaire radioshow uit de jaren zeventig en tachtig een onderdeel wordt van zijn theatervoorstelling André's Nieuwe Revue. Alle bekende typetjes onder wie Ome Joop, Meneer De Groot, de dames Bep en Toos en natuurlijk Dik Voormekaar zelf zijn van de partij.

Naast Ferry de Groot is Ron Brandsteder te zien en te horen naast Van Duin. Hij heeft opnieuw de rol van aangever. Zo maakt het duo een parodie op het door Brandsteder gepresenteerde tv-programma 'Dancing with the stars'. André speelt alle juryleden en Ron houdt de rol van presentator.

De revue wordt muzikaal ondersteund door een orkest. Ook het ballet is terug van weggeweest. De eerste voorstelling is op 16 oktober in Dronten. Op 14 november gaat de show in het Beatrix Theater in Utrecht officieel in première.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen