Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Tanja Jess gaat trouwen

Shownieuws

Tanja Jess en Charly Luske gaan trouwen. "Maar ik durf niet precies te zeggen wanneer", zegt Jess. Eerst moet de blondine bevallen van haar tweede zoontje.

Tanja Jess en Charly Luske gaan trouwen. "Maar ik durf niet precies te zeggen wanneer", zegt de actrice in weekblad Story. "We zouden dat eigenlijk afgelopen zomer gedaan hebben, maar toen besloten we toch nog voor een tweede kindje te gaan. Dus nu eerst bevallen. En daarna komt er wel een bruiloft."

De 40-jarige Jess heeft al een zoontje van 4, Billy. En ook haar tweede kindje wordt een jongetje. Over twee maanden moet de blondine bevallen. Omdat haar eerste bevalling 'een hel waar geen eind aan kwam' was, kiest ze deze keer doelbewust voor een keizersnede. "Dat is veel rustiger, en dan kan ik naar die datum toeleven. En een vriendin vertelde me dat je ook om een roesje kunt vragen, dat klinkt heerlijk."

Jess brak door in de soap Goede Tijden, Slechte Tijden en speelde in films als 'Leef' en 'Shouf shouf habibi!'. Ook stond ze twee keer in mannenblad Playboy. Luske is musicalster en presentator bij Veronica.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen