Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Karin Bloemen opent Drie Dwazen Dagen

Shownieuws

Karin Bloemen opent dit jaar op 4 oktober de Drie Dwaze Dagen in de Bijenkorf. De diva draagt dan een speciaal voor de gelegenheid ontworpen jurk.

Karin Bloemen opent dit jaar op 4 oktober de 24e editie van de Drie Dwaze Dagen in de Bijenkorf in Amsterdam. De diva draagt dan een speciaal voor de gelegenheid ontworpen jurk. Na de officiële opening bezoekt ze filialen in Arnhem en Utrecht om haar nieuwe cd 'Muze' te signeren. Op de Drie Dwaze Dagen organiseert het warenhuis speciale acties en evenementen.

Linda de Mol is een dag later in het warenhuis aanwezig. De presentatrice signeert dan edities van haar blad Linda in de filialen in Rotterdam, Den Haag en Amsterdam. Ook zangeres Stevie Ann geeft acte de présence. Zij signeert haar nieuwe cd 'Closer to the heart'.

In samenwerking met veilingsite eBay vindt er gedurende de drie dagen een veiling plaats, waarvan de opbrengst ten goede komt aan het Wereld Natuur Fonds. Iedere dag gaan er elf objecten onder de hamer, waaronder een meet & greet met sieradenontwerper Rodrigo Otazu, kaartjes voor de première van de nieuwe Nederlandse speelfilm 'Alles is liefde' en de jurk van Karin Bloemen.

Jaarlijks bezoeken ruim een miljoen mensen de Drie Dwazen Dagen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen