Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Britney Spears afgewezen door Playboy

Shownieuws

Mannenblad Playboy heeft een aanbod voor een blootsessie met Britney Spears afgeslagen. Playboy-oprichter en -bedenker Hugh Hefner ziet er geen brood in.

Mannenblad Playboy heeft een aanbod voor een blootsessie met Britney Spears afgeslagen. Volgens de Amerikaanse tabloid The National Ledger zou Spears op eigen initiatief hebben aangeboden uit de kleren te gaan, maar daarvoor wilde ze dan wel een zevencijferig bedrag hebben.

Oprichter en bedenker van Playboy, Hugh Hefner, ziet echter geen brood in een blote Brit, hoewel de gevallen popprinses wat hem betreft voor vierhonderdduizend dollar best haar naakte lijfje mag laten zien. Het is opvallend dat Playboy het aanbod afslaat. In 2004, toen Spears hoogtijdagen vierde, bood het blad haar twee miljoen dollar voor een shoot.

Volgens bronnen zouden de foto's die paparazzi maakten van een sliploze Britney en haar erbarmelijke optreden op de Video Music Awards het gevolg zijn van het lage bedrag dat Playboy voor haar over heeft. Omdat ze daarnaast te pas en te onpas schaars gekleed wordt gespot, zou er niet veel te raden overblijven.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen