Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Larry Birkhead aangeklaagd door advocaat

Shownieuws

Larry Birkhead, de vader van de dochter van wijlen Anna Nicole Smith, wordt aangeklaagd door zijn voormalige advocaat Debra Opri wegens laster.

(Novum/AP) - Larry Birkhead, de vader van de dochter van wijlen Anna Nicole Smith, wordt door zijn voormalige advocaat Debra Opri aangeklaagd wegens laster. Zij sleept hem voor de rechter omdat ze vindt dat hij opzettelijk heeft geprobeerd haar reputatie als raadsvrouw schade toe te brengen.

Zo zou hij in een interview met Larry King op CNN hebben ten onrechte hebben gezegd dat Opri de bron was voor het boek 'Blonde ambition: the untold story behind Anna Nicole Smith's dead'. Daarin staat dat Birkhead heeft samengespannen met Howard K. Stern, de laatste partner van Smith, met wie hij een seksuele relatie zou hebben gehad.

In het boek staat dat de twee mannen afspraken dat Birkhead de voogdij zou krijgen over baby Dannielynn. Stern zou in ruil daarvoor worden benoemd tot executeur-testamentair. De mannen zouden de media opzettelijk hebben gemanipuleerd om aanspraak te kunnen maken op het vermogen van Smith.

Opri klaagt Birkhead aan wegens laster en fraude. Ze eist een schadevergoeding van ruim 140 duizend euro. De twee zijn overigens al verwikkeld in een zaak om het bedrag dat Opri in rekening had gebracht voor de rechtshulp.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen